DIT IS KEK!

In het diepste geheim is gewerkt aan de ontwikkeling van een ambachtelijk speciaalbier van Ouderkerkse bodem met de naam KEK! Blond van kleur, een klein beetje troebel en volle witte schuimkraag! Het perfecte bier voor op een mooie zonnige dag! ONTDEK KEK!

STEFFELAAR GOUD

Een licht hoppig fris doordrinkbaar bier. Gebrouwen in in de traditie van de zogenaamde ales, bovengistend dat wil zeggen op kamertemperatuur zoals gebruikelijk voor de tijd van kunstmatige koelinstallaties. Met Duitse hopsoorten uit Beieren, naar voorbeeld van de blonde Rotterdamse bieren uit d'Oranjeboom brouwerij.

STEFFELAAR STOUT

Een donker bier zoals dat in het vooroorlogse Rotterdam populair was bij de havenarbeiders en burgerij. Een uitstekende dorstlesser voor de stoere havenarbeider, ambachtsman en natuurlijk voor de kantoormedewerker bij de borrel na intensieve vergaderingen. Het heeft een goede balans van zachte bitterheid en karakter, gebrouwen in de stijl van Steffelaar Bier met respect voor in de traditionele bieren uit de vooroorlogse Oranjeboom brouwerij.

KEK! LOCATIES

Get in Touch Steffelaar Bier!

Ben je geïnteresseerd in Steffelaar Bier?
Of heb je vragen/ suggesties?
Stuur een berichtje
en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Steffelaar Bier

Industrieweg 93
3044 AS Rotterdam

T:+31 6 86264993
E: info@steffelaarbier.nlUw naam:*
Telefoon:
-
Onderwerp:
Titel:*
Uw bericht:*
E-mail:*
Website:
Adres: