8 januari 2018

Evenement

Maak je feest compleet met je eigen bier
Heb je je iets te vieren? Een verjaardag, een pensionering, een promotie of een jubileum? Of ben je op zoek naar een leuk uitje met je voetbalclub of jaarclub?  Hoe leuk is het dan om dit te vieren met een eigen bier al dan niet door jezelf gebrouwen in onze brouwerij. Je kan met je gasten in ons proeflokaal genieten van je eigen bier op tap of je geeft je eigen bier gebotteld mee als cadeau. Wil je je gasten naast bier ook trakteren op iets te eten dan bieden wij diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Bier & BBQ. Wij werken ook samen met Soepkip.

Promoot uw bedrijf met bier
Wil je als bedrijf eens iets anders doen en je personeel, klanten of leveranciers trakteren op een eigen bier met je eigen logo dan kan dat bier al dan niet door jezelf bij ons gebrouwen worden. Wil je je je personeel, klanten of leveranciers een bijzonder uitje aanbieden dan is onze brouwerij een unieke locatie. Wij bieden de gasten een kijkje in onze brouwerij en in ons proeflokaal kan er genoten worden van het eigen bier op tap en/of in fles. Wilt je je  gasten naast bier ook trakteren op iets te eten dan bieden wij diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Bier & BBQ. Wij werken ook samen met Soepkip.

Vergaderruimte
Wij beschikken ook over een vergader-/cursusruimte boven de brouwerij. Na de vergadering of cursus kan de dag sfeervol afgesloten worden in ons proeflokaal.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op via het nummer 06-10447193